چهارشنبه، 30 مرداد 1392

پرسش :

من دختری 27ساله هستم.که دچار بیماری کم کاری غده تیروییدم(مادرزادی).آقای دکتر من دچار لبخند لثه ای هستم.فاصله دندانی در قسمت بالا رو هم دارم.و بدجوری داره عذابم میده.اعتمادبنفس موازم گرفته.تراخدا بهم بگید هزینه درمان یاهمون زیباییش چقدر میشه در چه حدودی.و یه دکتر خوب توی شیراز بهم معرفی کنید.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علی شرفی:
در اینگونه موارد شما باید با یک دندانپزشک متخصص ترمیمی مشورت کنید ممکنه علاوه بر این نیاز باشه با یک جراح لثه هم مشاوره ای داشته باشید متاسفانه من شناختی به همکارانم در شیراز ندارم ولی بهترین مرجع برای شما دانشکده دندانپزشکی شیراز هست میتونید اونجا تشریف ببرید و پرس و جو کنید که ریاست بخش دندانپزشکی ترمیمی زیبایی چه کسی هستند و آدرس مطبشون کجاست تا به شما مشاوره بدهند.
منبع: پزشک آنلاین