چهارشنبه، 6 شهريور 1392

پرسش :

26 ساله هستم .6 ماه پیش دندان پایین T6 خود را کشیدم.سه ماه بعد برای ایمپلنت اقدام کردم و جراحی را انجام دادم.اما هر دو دندان عقلم به طور افقی در آمده وباعث کجی شدن دندانهایم شده.میخاستم بدونم برای مرحله بعدی ایمپلنت باید اول دندان عقلم را جراحی کنم یانیازی به این کار ندارد؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علی شرفی:
ارتباطی بین دندان عقل شما و انجام جراحی ایمپلنت وجود ندارد اگر دندان عقلتون افقی در آمده ممکن است باعث آسیب به دندان جلوترش شود لذا با صلاحدید پزشکتان نسبت به خارج کردن دندان عقلتان اقدام فرمایید چون این دندانها نه تنها کارایی ندارد بلکه باعث آسیب به دندان جلویی نیز میگردد.
منبع: پزشک آنلاین