چهارشنبه، 6 شهريور 1392

پرسش :

وقتی شکلات خرما و یا چیز سردی می خورم دندانهایم برای چند لحظه درد می گیرد در این شرایط پوسیدگی حتما عمیق است یا سطحی هم می تواند باشد؟ ضمنا من به تازگی دندان عقلم را کشیدم در بین ریشه های آن متوجه تکه های استخوانی بسیار ریز شدم این تکه ها مربوط به چیست؟ و چرا من تا یک هفته درد در دندانهای همان سمت و لثه هایم داشتم؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علی شرفی:
چنانچه درد دندان شما متعاقب تحریکات گذرا و کوتاه مدت باشد احتمالا پوسیدگی سطحی است ولی هر چه بر شدت و مدت زمان درد افزوده شود نشانگر نزدیکی پوسیدگی به پالپ دندان(اعصاب و عروق) وعمیق شدن پوسیدگی است.معمولا بین ریشه دندانها یک دیواره استخوانی وجود دارد تکه های استخوان که بین ریشه ها دیده اید ممکن است بخشی از همین استخوان باشد که همراه با دندان از فک جدا شده و خارج گردیده.علت درد هم شاید این بوده که دندانتون به سختی خارج شده و تروما و فشار زیادی به فک اعمال شده باشد که معمولا بعد چند روز برطرف میشود. منبع: پزشک آنلاین