چهارشنبه، 6 شهريور 1392

پرسش :

سلام جناب دکتر.من دختری 19 هستم که هنوز دندانهای عقلم کامل در نیومده .مشکلم اینه که دو تا دندون وسطی فک بالام قبلا روی هم بودن اما الان یکیشون پایین اومده و باعث اختلاف تراز بین این دوتا دندان شده.البته خیلی نا چیزه .به نظرشما صبر کنم تا اون یکیم خودش درست شه یا به پزشک مراجعه کنم.کلا هم میترسم دندانهای عقلم ترتیب دندانها رو بهم بزنه؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علی شرفی:
شما میتوانید با درمانهای زیبایی از جمله لامینیت یا درمان ارتودنسی مشکلتان را حل کنید ولی این وضعیت به خودی خود قابل اصلاح نیست. درضمن مرتب بودن یا نبودن دندانها ربطی به رویش دندان عقل ندارد.
منبع: پزشک آنلاین