چهارشنبه، 6 شهريور 1392

پرسش :

پسری18ساله هستم لثه های کناردندون های آسیابم خیلی درد داره زخم نیست ولی احساس میکنم گوشت لثه ام داره کنده میشه.باخوردن غذایی مثل گردوو بادام یاهر چیزسفت دیگه ای لثم درد میگیره تاجایی که چشمم پر آب میشه.برای خوب شدنش باید چی کار کنم؟

پاسخ :
پاسخ ازخانم دکتر فیروزه گل سرخی:
ابتدا لازم است که یک عکس رادیو گرافی از دندان گرفته شود و بعد در مورد دلیل این مسئله قضاوت کرد.این مشکل می تواند به علت عفونت لثه ناشی از جرم یا مشکل بهداشتی هم باشد اما دلیل آن را باید پس از بررسی پیدا کرد و درمان نمود.
منبع: پزشک آنلاین