چهارشنبه، 6 شهريور 1392

پرسش :

خواهر من یه مدتیه با باز کردن دهانش زیر فکش صدایی مثل شکستن میده البته لازم به ذکر است هیچ گونه دردی هم نداره این اتفاق بعد از جوییدن آدامس اتفاق افتاد میخواستم علت اینو بدونم ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر مصطفی دهقان نژاد:
علت اصلی این مورد خوب روی هم ننشستن دندانهاست در مواردی هم شکستن اجسام سخت با دندان موجب درد و صدا در ناحیه مفصل فک میشود با تقویت مفصل و پرهیز از فشار روی مفاصل فک میتوان از ادامه آن جلوگیری نمود و باز کردن بیش از حد دهان نیز از علل اصلی میباشد.
منبع: پزشک آنلاین