چهارشنبه، 6 شهريور 1392

پرسش :

مشکل پل چسبی چیه. پل چسبی هر چند سال یکبار باید چسبش عوض بشه یا اینکه بعد از چند سال میشکنه؟

پاسخ :
پاسخ ازخانم دکتر فیروزه گل سرخی:
احتمالا منظور شما از پل چسبی این است که دو دندان در طرفین منطقه بی دندانی تراش خورده و روی این دو پایه یک پل حداقل سه یا حداکثر پنج واحدی گذاشته می شود. این روکشها توسط سمانها یا چسبهای مخصوص دندانپزشکی بر روی دندان چسبانده می شوند. احتمال شکستن چسب و شل شدن روکش بسته به عوامل متعدد فرق می کند. هر چه طول روکش بلند تر باشد یعنی تعداد دندانهای بیشتری داشته باشد یا تناسب اندازه روکش با دندان کمتر باشد و نحوه فشارهای وارده به روکش ناصحیح باشد می تواند باعث شل شدن روکش شود. گاهی فقط با تعویض سمان یا چسب روکش مجددا قابل استفاده است ولی گاهی به علت پوسیدگی دندانها در زیر روکش بافت اصلی دندان از بین می رود که ربطی به چسباندن مجدد آن ندارد. اگر یک روکش هشت سال دندانهای زیرین خودش را از شکست و پوسیدگی محافظت کند نهایت خدمت را انجام داده است در این مدت ممکن است یک یا دو بار نیاز به فیکس کردن مجدد باشد.
منبع: پزشک آنلاین