چهارشنبه، 6 شهريور 1392

پرسش :

من الان 2.5 ماهه که باردارم و در این مدت متاسفانه 2 تا از دندان هایم یک آسیاب به کلی ریخته و یکی از دندان های جلویی هم از داخل تخریب شده و فقط لایه بیرونی آن مانده و من خیلی نگرانم لطفاً به من بگید باید چکار کنم که از تخریب بیشتر جلوگیری کنم در ضمن من لبنیات هم به اندازه مصرف می کنم ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر فرهاد خدادادی:
شما باید بهداشت دهانتان دو برابر باشد از دهانشویه گیاهی پرسیکا و مسواک استفاده نمایید دندانهای خراب زودتر اصلاح شود کلسیم زیاد مصرف شود.
منبع: پزشک آنلاین