شنبه، 9 شهريور 1392

پرسش :

دندانهای جلو من در فک بالا و پایین برآمدگی زیادی دارد و لب من را کاملا به جلو منحرف کرده و با دست کشیدن روی لثه و دندان برآمدگی کاملا بالای دندان و روی لثه مشخص اسث که لثه و دندان به جلو آمده... می خواستم از شما کمک بگیرم که آیا مشکل با ارتودنسی حل می شود یا باید جراحی کنم؟ آیا مشکل من کاملا قابل درمان است؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر اکبر مظاهری:
مشکل بهم ریختگی دندان ها یا کلآ خارج قوس بودن دندان ها،غالبآ با روش ارتودونسی درمان می شوند. ولی هنگامی که جابجایی دندان ها و بهم ریختگی آنها از محدودۀ دندان ها گذشته باشد ودر رابطه با استخوان باشد، دیگر با جابجایی دندان ها و روش ارتودنسی به تنهایی قابل درمان نیست و باید به کمک جراحی رفت. نتیجه اینکه، اگر برآمدگی صورت و لبها به خاطر جلو آمدگی استخوان فک باشد، باید جراحی شود. اما اگر به خاطر جابجایی دندان ها باشد، آن موقع باید به کمک درمان های ارتودونسی درمان شود.
منبع: پزشک آنلاین