شنبه، 9 شهريور 1392

پرسش :

من2 ماه پیش دندان عقلم را کشیدم وحفره هنوز پر نشده به طور کامل و با درد نیز همراه است.حالا بعد از مراجعه به متخصص لثه ایشان ترمیم لثه را غیر عادی تشخیص دادن و احتمال قند خون بالا و کم خونی رو دادن. به نظر شما نتیجه آزمایش را دوباره باید به ایشان نشان بدهم یا به پزشک عمومی؟ضمنا دندان های مجاور سالم بودن؟

پاسخ :
پاسخ ازخانم دکتر فیروزه گل سرخی:
پدیده ای وجود دارد به نام حفره خشک که متعاقب کشیدن دندان به وجود می آید. حفره خشک می تواند به علل بسیار متعدد و حتی ناشناخته رخ دهد از جمله وقتی دندان به سختی کنده شود یا بیمار سیگاری باشد یا از قرص ضد بارداری استفاده کند و . . . این حفره خشک و خاکستری و بسیار درد ناک است که اگر درمان هم نشود بهبود می یابد اما بیمار را آزار خواهد داد. اگر جراح شما تشخیص این مشکل را بدهد درمانهای کمکی وجود دارد که مشکل را برطرف کند اما اگر مشکل حفره خشک نیست( اغلب هم دو ماه طول نمی کشد) و به نظر می رسد ترمیم اختلال دارد می تواند به علت قند خون کنترل نشده و هر موردی که موجب تضعیف بدن شود باعثش باشد. برای آزمایش خون به یک پزشک عمومی هم مراجعه کنید کافی است اما شرح دهید که ترمیم در محل جراحی دهانتان تاخیر دارد تا عوامل ممکن را در نظر بگیرد. ضمنا محل کشیده شدن دندان را به یک جراح فک و صورت نشان دهید.
منبع: پزشک آنلاین