شنبه، 9 شهريور 1392

پرسش :

اگر 2 ماه بعد از کشیدن دندان عقل حفره هنوز وجود داشته باشد و با خوردن هر نوع ماده غذایی درد شدیدی به مدت حدود 15 دقیقه در همان محل با رعایت مسواک و آب نمک رقیق و دهان شویه احساس شود آیا مشکل طبیعی است(نیاز به مراجعه به مطب نیست؟)ضمنا دندان عقل بالا هنوز کشیده نشده است.

پاسخ :
پاسخ ازخانم دکتر فیروزه گل سرخی:
پر شدن حفره دندان عقل کمی طول می کشد . باید حفره را تمیز نگه دارید. سرنگ ده سی سی تهیه کنید و سر برنده سوزن را بشکنید( نه تمام سر سوزن ) را سپس از یکی از نزدیکانتان بخواهید با سرم فیزیولوژی داخل حفره را شستشو دهید. فقط کافی است نوک سوزن در دهانه حفره قرار بگیرد .جمع شدن غذا باعث بو گرفتن و عفونت موضعی میشود.
منبع: پزشک آنلاین