شنبه، 9 شهريور 1392

پرسش :

دندن عقل فک پایین 2 ماه پیش کشده شده است. با توجه به احساس درد در ناحیه کشیدن به دکتر مربوطه مراجعه کردم. نظر ایشان فشار دندان عقل بالا است تا درد برطرف شود. آیا نکشدن دندان عقل فک بالا به غیر از درد عارضه دیگری هم دارد؟

پاسخ :
پاسخ ازخانم دکتر فیروزه گل سرخی:
احتمالا دندان عقل بالای شما پوسیدگی دارد در غیر این صورت دندان سالم عقل بالا درد ایجاد نمی کند مگر در موقع رشد که دردی گنگ دارد . از محل کشیده شدن دندان عقل پائین عکسی تهیه کنید و اگر مشکلی در محل کشیدن نبود باید پوسیدگی دندانهای مجاور بالا و پائین را بررسی کنید.
منبع: پزشک آنلاین