شنبه، 9 شهريور 1392

پرسش :

20ساله هستم.و دندونهای جلوم بقدری فاصله داره که یه تخمه بینش میره اما ترتیب اش خوبه میخواستم بدونم ایمپلنت کنم بهتره یا ارتونسی کدام روش از لحاظ کارایی وقیمت بهتره؟

پاسخ :
پاسخ ازخانم دکتر فیروزه گل سرخی:
متاسفانه فاصله زیاد بین دندانها درمان راحتی از نظر ارتودونسی ندارد زیرا بستن این فضاها اغلب قابل برگشت است اما به هر حال ممکن است. در صورتی که بخواهید ایمپلنت بگذارید باید در حقیقت یک دندان به دهانتان اضافه کنید که از نظر زیبائی چندان جالب نیست. ممکن است هزینه ایمپلنت کمتر به نظر برسد اما طرح درمان ایده آلی نیست ضمنا هزینه ارتودونسی اقساط است. حتما به متخصص ارتودونسی مراجعه کنید.
منبع: پزشک آنلاین