شنبه، 9 شهريور 1392

پرسش :

دندونهای خیلی حساسی دارم طوری که چه آب خنک وچه نوشیدنی گرمی بنوشم دندون دردمیگیرم ضمنادندانهای به اصطلاح (اگردرست بگویم) گچی دارم دردوران طفولیت نیز5ماه بیشتر شیرمادر نخوردم می خواستم بپرسم چه دارو و خمیردندانی راشما پیشنهاد می کنید همچنین خیلی زودجرم میگیرند (32ساله هستم) پوسیدگی دندونهاروهم پرکردم.

پاسخ :
پاسخ ازخانم دکتر فیروزه گل سرخی:
حساسیت عمومی دندانها به آب سرد امری است که در افراد دیده می شود و با مصرف خمیر دندان سنسوداین و تصحیح روش مسواک زدن بهبود می یابد اما حساسیت در تک دندان و به خصوص به گرما طبیعی نیست و اغلب نشانه بیماری ریشه دندان است. متوجه اصطلاح دندان گچی نمی شوم اما مناطق سفیدی که استحکام کمتری نسبت به سطوح دیگر دندان دارند مستعد پوسیدگی هستند و در حقیقت گاهی نیاز به ترمیم دارند. جرمگیری هر شش ماه یک بار الزامی است و در بین این مدت مسواک زدن درست لازم است تا از تشکیل جرم جلو گیری کند.
منبع: پزشک آنلاین