شنبه، 9 شهريور 1392

پرسش :

وقتی مسواک میزنم یا سیب میخورم...از لثم خون میاد میخواستم راهنماییم کنید.

پاسخ :
پاسخ ازخانم دکتر فیروزه گل سرخی:
شما دچار ژنژیویت یا التهاب لثه هستید . بهداشت دهانتان را بهتر رعایت کندی از نخ دندان استفاده کنید. خونریزی از لثه بیماری نیست بلکه علامت آن است و اگر با مسواک زدن و نخ دندان کشیدن رخ می دهد معنی اش این نیست که شما باید این اعمال متوقف کنید یعنی لثه اعلام نیاز می کند که پاکیزه تر نگه داشته شود.
منبع: پزشک آنلاین