شنبه، 9 شهريور 1392

پرسش :

آیا ارتودنسی روشی دائمی است؟یعنی آیا امکان دارد بعد از پایان ارتودنسی و گذشت چند سال دوباره دندانها به همان حالت اولیه برگردند؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علیرضا فیروزه:
درمان ارتودنسی دائمی می باشد زیرا بعد از درمان وباز کردن ارتودنسی برای فیکس شدن دندانها یا پلاک که بنا به درمانتان وتشخیص پزشک استفاده می شود ویا با گذاشتن فیکس پشت دندانهایتان به مدت 1تا2سال دندانهایتان ثابت می شود .ولی باید مواظب دندانهای عقل خود باشید چون رویش نامرتب دندان عقل باعث آسیب به سیستم دندانی می شود وترتیب آنها را بهم می زند.
منبع: پزشک آنلاین