شنبه، 9 شهريور 1392

پرسش :

دختری 19 ساله هستم من خیلی کم مسواک میزنم وقتی هم میزنم روز بعد یه قسمتی از لثه هام آبسه میکنه علتش چیه؟اگه هرشب مسواک بزنم این مشکل برطرف میشه؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علیرضا فیروزه:
ممکن است مسواک زدن شما بسیار محکم باشد وباعث زخم درناحیه لثه شود بهتر است دراین مورد اول یک عکس کامل از دندانهایتان بگیرید وپس از آگاهی از دندانهایتان یک آموزش مسواک ونخ دندان از دندانپزشکتان درخواست کنید
منبع: پزشک آنلاین