شنبه، 9 شهريور 1392

پرسش :

من موقع مسواک زدن از لثه هام خون میاد. البته مثل بقیه موقع از خواب بیدارشدن هیچ خونی از دندونام نمیاد. یه مقاله اینترنتی خوندم نوشته بود خونریزی لثه هنگام مسواک میتونه سرطان خون باشه. خیلی ترسیدم الان تا مطمئن نشم خیالم راحت نمیشه چیار کنم؟

پاسخ :
پاسخ ازخانم دکتر فیروزه گل سرخی:
احتمال ابتلا به سرطان خون بسیار بسیار کمتر از این است که به دلیل عدم کفایت مسواک زدن از لثه خون بیاید . ضمنا سرطان خون علائیم هم چون خستگی مفرط بی حالی و رنگ پریدگی و خونریزی خود به خودی از لثه را نیز دارد. اگر چه شما مسواک می زنید باید نحوه صحیحی آن را بیاموزید ضمنا برای اطمینان می توانید آزمایش خون ساده بدهید و از پزشک مشورت بخواهید.
منبع: پزشک آنلاین