شنبه، 9 شهريور 1392

پرسش :

من مسواک میزنم دهانم دچار خون ریزی میشه<مرتب مسواک میزنم>چکار کنم؟

پاسخ :
پاسخ ازخانم دکتر فیروزه گل سرخی:
علاوه بر بارهایی که مسواک می زنید باید درست هم مسواک بزنید. هدف از مسواک زدن تنها پاک کردن دندانها نیست بلکه سلامت لثه هم هست. برای بهتر مسواک زدن از آموزشهایی که در یوتیوب برای انواع روشهای مسواک زدن بزرگسالان هست استفاده کنید. نخ دندان بکشید و اگر واقعا پس از اصلاح روشهایتان مشکل داشتید باید حتما چک شود که چرا خونریزی لثه دارید. در 90 درصد موارد مشکل دهانین و در باقی موارد امکان دارد مشکل انعقادی باشد.
منبع: پزشک آنلاین