شنبه، 9 شهريور 1392

پرسش :

حدود 1 ماه پیش دندان عقل پایین را کشیدم. اما هنوز حفره محل کشیدن پر نشده است و لخته خون هم مشخص است. بعد از خوردن غذا بایستی کلی با مسواک حفره را تمیز کنم.لثه ام هم کمی درد دارد به خصوص زمان خوردن. قبلا هم 2 دندان عقل سمت راست را کشیدم اما محل زخم(کشیدن) بعد از 2 روز خوب شد. به نظر شما لزومی به مراجعه به دندانپزشکم است؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علیرضا فیروزه:
معمولا حفره دندان عقل در بعضی مواقع دیر خوب می شود بنابراین بهتر است به جای مسواک کشیدن به محل زخم آن قسمت را با سرم شتشو کاملا تمیز نگهدارید. منبع: پزشک آنلاین