شنبه، 9 شهريور 1392

پرسش :

من روزی 2الی 3 بار مسواک میزنم اما هنوز دندانهایم آنطور که دوست دارم سفید نمیشوند.از بچگی اینطور نبودم و دندانهای سفیدی داشتم.میخواستم بپرسم به جز جرمگیری راه دیگری وجود دارد؟

پاسخ :
پاسخ ازخانم دکتر فیروزه گل سرخی:
رنگ دندانها به علت مصرف مواد رنگی مثل رب و نوشابه و چای و سیگار و زعفران و . . . . . به مرور زمان تغییر میکند. جرمگیری یک درمان برای برداشت سنگهای زیر لثه است و اغلب ربطی به رنگ دندان ندارد . می تواندی از بلیچینگ در خانه یا در مطب استفاده کنید.
منبع: پزشک آنلاین