شنبه، 9 شهريور 1392

پرسش :

24 ساله هستم. چندتا از دندونام بالا و پایین مابین دندون و لثه یه درز باریکی ایجاد شده که با خوردن آب سرد یا گرم یا چیز شیرین درد میگیره میخواستم علتش رو بدونم و اینکه چیکار باید کنم؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر میلاد معتمدی:
بدون معاینه بالینی قضاوت در مورد وضعیت دندان شما مشکل است. احتمال دارد حساسیت دندانی باشد که با خمیر دندانهای ضد حساسیت برطرف میشود،اما احتمال پوسیدگی دندانی نیز وجود دارد که نیازمند پرکردن است.
منبع: پزشک آنلاین