شنبه، 9 شهريور 1392

پرسش :

توی یک سایت دندانپزشکی خوندم که استفاده از روکش برای مقاوم سازی دندان عصب کشی شده قدیمی شده و میشه دندونو با مواد کامپوزیتی که به علت چسبندگی به دندان که سبب تقویت دیواره میشه جایگزین کرد الان سوال من اینه که با توجه به اینکه کامپوزیت های مقاوم برای دندان های خلفی وجود داره که البته به استحکام امالگرام نیست میشه برای دندان های عقبی از این روش استفاده کرد یا نه اصلا این روش پاسخ گو نیست و فقط تا حدودی واسه دندانهای جلویی بکار میره؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علیرضا فیروزه:
اینکه میشه یا نه را فقط باید دیواره های دندان را دید که چطور هستند وگرنه کامپوزیت برای هر دندانی استفاده نمی شود حتی اگر دندانهای آسیاب کوچک باشد. چون بعضی از دندانها به دلیل داشتن دیواره های نازک احتیاج به روکش دارند حتی اگر هم با سفید پر شوند باز هم دچار شکست می شوند.
منبع: پزشک آنلاین