شنبه، 9 شهريور 1392

پرسش :

دندانم را 5 سال پیش عصب کشی و جرم گیری کردم و حالا آبسه کرده بعد از عکس به من گفتند ریشه به صورت ورتیکالی شکسته به خاطر بزرگ بودن پین و لثه ام در گیرشه حالا من باید چه کنم؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر اکبر مظاهری:
وقتی در عکس رادیولوژی شکستگی ریشه مشخص می شود، راه درمانی مناسبی باقی نمانده و دندان باید کشیده شود. البته علت شکستگی عمودی ریشه دندان، همیشه پین داخل کانال نیست، بلکه روکش نکردن دندان عصب کشی شده هم می تواند باعث شکستگی عمودی ریشه شود.
منبع: پزشک آنلاین