شنبه، 9 شهريور 1392

پرسش :

مادر من برای ایمپلنت دندانهای فک بالاشون اقدام کردند ابتدا پودر استخوان براشون گذاشتند و الان بهشون گفتند باید سینوس هاشون رو بکشند بالا سوالی که داشتم اینه که این کار براشون مشکلی ایجاد نمیکنه؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علیرضا فیروزه:
خیر به هیچ عنوان ضرری ندارد . بعضی مواقع به دلیل ارتفاع کم استخوان وپائین آمدن کف سینوسهای صورت با انجام سینوس گرافت کف سینوس را بالا برده وبه ارتفاع استخوان در محلی که قرار است ایمپلنت گذارده شود افزوده می شود.
منبع: پزشک آنلاین