شنبه، 9 شهريور 1392

پرسش :

کسی که الان دیابت نداره و ایمپلنت میذاره و مثلا 5 سال دیگه دیابت بگیره دندان ایمپلنتش می افته ؟ یا چون دیابت گرفته باید حتما این دندانو بکشه ؟ یا مثل بقیه دندوناش مشکلی نداره؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علیرضا فیروزه:
خیر وجود دیابت آن هم نوع کنترل نشده آن فقط در زمان گذاشتن ایمپلنت وموقعی که نیاز به انجام ترمیم کامل بافت استخوانی داریم بسیار تعیین کننده است پس از آنکه ایمپلنت به استخوان متصل شد امکان رد شدن ایمپلنت بواسطه داشتن قند بالا کم تر می شود . ولی بااین حال بهتر است همیشه قند خون کنترل شود.
منبع: پزشک آنلاین