شنبه، 9 شهريور 1392

پرسش :

43 ساله هستم در حدود 15 سال پیش دندان آسیاب کوچک فک بالا را بعلت شکستگی از نقطه مماس با لثه بعد از عصب کشی با گذاشتن پایه و به اصطلاح ساخت یک دندان با ماده هم رنگ دندان (صدف) را انجام دادم وتا الان نیز از آن استفاده میکنم سوال من اینست چرا در موقع مسواک زدن از لثه همان دندان خونریزی دارم ضمنا"از خمیر دندان کرست 7 و مسواک مدیوم استفاده میکنم . 2 - بهترین درمان آفت چیست ؟از غرغره دیفین هیدارمین و دهان شویه گیاهی نتیجه خاص نگرفتم.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علیرضا فیروزه:
گاهی اوقات التهاب همیشگی لثه کنار یک پرکردگی یا روکش دراثر فرم بد همان پرکردگی یا روکش می باشد . ممکن است پرکردگی یا روکش شما دارای لبه ای زیر لثه باشد که باعث گیر غذایی وبروز التهاب لثه می شود .باید پزشک دندانتان را معاینه کند - جدیدترین داروی آفت دهان پماد (ادکرتیل) می باشد که می توانید آن را از داروخانه های معتبر تهیه نمائید.
منبع: پزشک آنلاین