شنبه، 9 شهريور 1392

پرسش :

بهترین نوع و جنس روکش بخصوص برای دندان 6 چیست.تفاوت روکش ها در چیست. بهترین ماده برای پر کردن دندان 6 عصب کشی شده به غیر امالگام که استقامت خوبی همچون امالگام داشته باشه چیست؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر اکبر مظاهری:
روکش های فلز- سرامیک متداول ترین روکش های مورد استفاده می باشند. اما بتازگی روکش هایی به بازار آمده اند که فقط از سرامیک ساخته شده اند. ضخامت کمی دارند، تطابق رنگ فوق العاده ای دارند و استقامتشان هم خوب است. موادی که برای پر کردن دندان های عصب کشی شده استفاده می کنند، بستگی زیادی به میزان خرابی دندان دارد. ولی در هر صورت عصب کشی شده، بهتر است روکش شود. مهم آن است که با موادی پر شود که استقامت بیشتری داشته باشد و در ادامه بتوان روکش زیباتر، مستحکم تر و با تطابق بیشتری برای آن تهیه کرد.
منبع: پزشک آنلاین