شنبه، 9 شهريور 1392

پرسش :

بنده 4 تا از دندان هایم را پر کرده ام. اما رنگ خاکستری زشتی به خود گرفته است. آیا امکان کشیدن روکش هم رنگ دندان سفید دارد؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علیرضا فیروزه:
شما دندانهایتان را با آمالگام ترمیم کرده اید پس اصلا احتیاج به روکش ندارد (البته اگر عصب کشی نشده باشد) بنابراین از دکتر خود بخواهید اگر می توانند دندانهایتان را با مواد سفید ترمیم کنند تا مشکل شما حل شود.
منبع: پزشک آنلاین