شنبه، 9 شهريور 1392

پرسش :

پسری 21 ساله هستم .از همه نظر دندان هام خوبن .فقط راهنماییم کنین چطور و چیکار کنم تا براقتر و سفیدتر بشن و چه خمیر دندانی استفاده کنم .چون من لثه هام هنگام مسواک زدن یکم خون میاد گاهی وقتها.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر حمید فرزام:
اول از همه یه معاینه دندانپزشکی بشین تا از لحاظ جرم و پوسیدگی دندانی مطمئن بشین.بعد خمیر دندان سفید کنندهcrest برای سفید کردن دندانها خوبه ولی دراز مدت توصیه نمیشه. بعد از یک ماه خمیردندان کامل crest را تهیه کنید.
منبع: پزشک آنلاین