شنبه، 9 شهريور 1392

پرسش :

دندان 2 فک بالا من 3 سال لق شده و الان کج شده که میخوام تا 5 ماه دیگه ایمپلنت بذارم میخواستم ببینم الان اگر دندان لقم را بکشم بهتر هست یا اینکه تا 5 ماه دیگه به همین حالت نگه دارم از نظر اینکه استخوان فکم تحلیل نرود . ضمنا لثه روی دندان 2 الان تیره و شل شده. اگر دکتر متخصص با وجدان در مشهد برای ایمپلنت میشناسید معرفی کنید.

پاسخ :
پاسخ ازخانم دکتر فیروزه گل سرخی:
بهتر است دندان را زودتر بکشید تا باقی مانده استخوان را حفظ کنید . متاسفانه همکاران مشهدی را نمیشناسم . به مراکز دانشگاهی مثل کلینیک ویژه مراجعه کنید.
منبع: پزشک آنلاین