يکشنبه، 10 شهريور 1392

پرسش :

من دندان عقل پایین سمت چپم نیمه نهفته هست گاهی اوقات گوش وگردن به خاطرهمین دندان درد میکند.دررادیوگرافی مشخص شد رویش این دندان عمودی است وزاویه دارنیست(منظورم کج نیست).پیش 5-6 دندانپزشک هم رفتم بعضیهاشون میگن نیازبه متخصص داره که جراحی بشه بعضیهاشون هم میگن خودمون جراحیشو انجام میدیم.حال سوال من اینست:1-اگریکی دوسال دیگه صبر کنم رویش این دندان کامل میشه؟(25سالمه). 2-اگرجراحیشو دندانپزشک عمومی انجام بده خطرداره یعنی امکان داره ریشه داخل فک جابمونه؟(درحالیکه دندون پوسیدگی نداره).3-آیااین درد گوش وگردن که ناشی ازاین دندان هست برای گوش وگردنم عوارضی داره یانه؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر میلاد معتمدی:
به نظر نمیرسد با صبر کردن بتوان انتظار رویش از دندانتان داشت. در ضمن با توجه به توصیه افرادی که شما را معاینه کرده اند بهتر است پیش متخصص درمانتان را انجام دهید. احتمال رابطه درد این دندان با گردن و گوشتان وجود دارد اما عوارضی متوجه این اعضا نخواهد شد. کشیدن این دندان در اسرع وقت توصیه می شود.
منبع: پزشک آنلاین