يکشنبه، 10 شهريور 1392

پرسش :

ممکن است در مورد نقش آنتی بیوتیک خوراکی پس از عصب کشی کمی صحبت کنید . دندان آسیاب من حفره ای دارد که به خودی خود درد نمی کند وهیچ گونه التهابی در لثه من وجود ندارد ولی من فکر میکنم بعد از 13 سال از شروع به وجود آمدنش شاید به عصب رسیده باشد . من تا کنون بخاطر ترس از تزریق بی حسی به دکتر مراجعه نکردم که به تازگی شنیدم با لیدوکدائین می توان درد آن را تخفیف داد برای همین جرات رفتن به دندانپزشکی رو پیدا کردم . شما فرمودین دندان اگر التهاب و عفونت داشته باشد باید از پنی سیلین استفاده کند . آیا می توان گفت فردی مثل من دارای عفونت است ؟ یعنی همه افرادی که برای عصب کشی مراجعه می کنند باید از آنتی بیوتیک تزریقی استفاده کنند و آنتی بیوتیک خوراکی در موردشان هیچ گونه کاربردی ندارد ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علیرضا فیروزه:
تنها با یک عکس می توانیم مشخص کنیم که دندان شما عفونت دارد یا نه ؟ لطفا به یک دندانپزشک مراجعه کنید شاید عفونتی که می گویید از عصب دندان شما باشد وشما درد دندانی نداشتید که متوجه به عصب رسیدن دندانتان شوید . درمورد پنی سیلین هم فقط در مواردی که عفونت بسیار زیاد شده ویک سمت صورت بیمار تورم داشته باشد وگرنه مصرف آنتی بیوتیک خوراکی کافی می باشد .ولی اگر دندان عفونت نداشته باشد اصلا مصرف آنتی بیوتیک توصیه نمی شود .
منبع: پزشک آنلاین