چهارشنبه، 13 شهريور 1392

پرسش :

حدود 2سالی است که دهانم بوی نامطبوعی گرفته و این را هم بگم که ریشه دندانم عفونت داره.برای مبارزه باعفونت چه نوع دارویی را پیشنهاد میکنید؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علیرضا فیروزه:
بهتر است اول ریشه دندانتان را بکشید بدلیل اینکه بعضی مواقع بوی دهان به علت داشتن دندانی پوسیده وعفونتی در دهان است واگر باکشیدن ریشه برطرف نشد آن موقع به دکتر بیماری دهان ودندان مراجعه کرده تا علت مشخص شود.
منبع: پزشک آنلاین