چهارشنبه، 13 شهريور 1392

پرسش :

پسری 21 ساله هستم که از سن حدودا 17 سالگی شب ها که می خوابم صدایی شبیه مکیدن در می آورم(البته یادم نمیاد قبل از 17 سالگی هم بوده یا نه یا حداقل کسی بهم نگفته بود). این مساله موجب رنجش اطرافیان است. در ضمن فک پایین من حدودا 1 سانتیمتر از فک بالا جلوتر است آیا این میتواند دلیل آن باشد؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر بیژن موحدیان:
به نظر بنده این رفتار بیشتر یک پدیده عادتی است و عوامل مختلف ذهنی ـ روانی هم در آن تاثیر دارند ولی با توجه به جلو بودن نسبتا شدید فک پایین این عامل هم میتواند در آن موث باشد و درمان جراحی را توصیه میکنم .
منبع: پزشک آنلاین