چهارشنبه، 13 شهريور 1392

پرسش :

بهترین راه برای سفیدکردن دندانهایی که به طور ژنتیکی (یامسایل آب وهوایی) زرد هستند، چیست؟ آیا بلیچینگ در این مورد جواب میدهد؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر میلاد معتمدی:
شما می توانید برای کسب بیشترین نتیجه ابتدا در مطب دندانپزشک عمل سفید کردن را انجام دهید و سپس در صورت تمایل در منزل هم از مواد تجویز شده توسط دندانپزشک استفاده کنید. هرچند که هر کدام از این دو روش به تنهایی هم می تواند پاسخگو باشد و نسبت به سایر روشها ارجحیت دارد.
منبع: پزشک آنلاین