شنبه، 16 شهريور 1392

پرسش :

25 سالمه هزینه ارتودنسی ثابت رو میخواستم بدونم آیا اشکالی داره پیش دکتر عمومی بریم من میخوام از یک میلیون بیشتر نشه برای این کار باید پیش کی برم؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علیرضا فیروزه:
بهتراست که پیش متخصص بروید ولی اگر هزینه برایتان مهم است بعضی ازدکتر های عمومی ارتودنسی می کنند با هزینه های کم .ولی به نظر من پیش یک متخصص بروید از نظر کارایی وتجربه درمان موفقی را خواهید داشت.
منبع: پزشک آنلاین