شنبه، 16 شهريور 1392

پرسش :

من همیشه هر چی میخورم دهنم بوی همون چیز میگیره در حد غیر طبیعی فقط کافی مثلا یه شکلات طعمدار رو به زبونم بزنم یا ادامسی و بخورم بعضی وقتها تا یه روز دهنمبوی اون چیز و میده فرقی نمیکنه مسواک بزنم یا نه یا وقتی چایی میخورم روی زبونم احساس ترشی میکنم و اینکه انتهای زبونم سفید رنگ دون دون سفید داره خیلی ها رو دیدم که گفتن انتهای زبونشون اینطور یه اما واسه ی من خیلی زیاده میشه بگیددلیلش چیه؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر اکبر مظاهری:
قبل از هر چیز باید بگویم،کسانی که مشکل شما را دارند اول باید به یک متخصص دستگاه گوارش مراجعه کنند، چرا که دلیل این امر می تواند اشکال در عملکرد اسفنگتر معده یابیماری ریفلاکس باشد.که بعلت باز بودن دهانۀ معده،بوی غذای استفاده شده را در دهان خود احساس می کنید. بنابراین در وهلۀ اول مراجعه به متخصص دستگاه گوارش. در وهلۀدوم، شستشوی زبان، مخصوصآ قسمت پشتی آن.و در آخر نوشیدن مقدار زیادی آب در طول شبانه روز.
منبع: پزشک آنلاین