شنبه، 16 شهريور 1392

پرسش :

آیا برای سفید کردن دندان غیر از روشهایی که در اینجا گفتید مثل وسایلی که در اینترنت تبلیغ میشه میتوان اعتماد کرد؟هزینه تری و روش دستگاه مطب برا سفید کردن چقدر هزینه داره؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر میلاد معتمدی:
در مورد ماهیت و کیفیت مواد معرفی شده در تبلیغات اینترنتی اطلاعات دقیقی ندارم و استفاده از این مواد را توصیه نمی کنم. هزینه ساخت تری و تجویز مواد سفید کننده خانگی در شیراز از 150 تا 250 هزار تومان و هزینه سفید کردن در مطب نیز بین 250 تا 350 هزار تومان می باشد.
منبع: پزشک آنلاین