شنبه، 16 شهريور 1392

پرسش :

برای اصلاح داندانهای فاصله دار هزینه ترمیم کامپوزیت کمتر است یا لامینیت و کدام بهتر است؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر حمید فرزام:
هر دندانپزشک روش مخصوص به خود دارد و در همان روش هم بهترین نتیجه را میگیرد.در ضمن به مقدار فاصله بین دندانها وهمچنین وجود پوسیدگی در دندانهای مزبور هم بستگی دارد.هزینه لامینیت به دلیل هزینه لابراتوار اضافی گرانتر از کامپوزیت است.
منبع: پزشک آنلاین