شنبه، 16 شهريور 1392

پرسش :

شکل دندونام منظم.دوتادندون جلوییم چندسال پیش یه چیزی مثل خال سفیدداشت.دکترخالیشون کرد و به جاش به رنگ دندونام موادپرکرد.خوب ولی چای یاقهوه که میخورم رنگ میگیرن.حالا یه خط قهوه ای زیر این مواد به وجودآمده وهیچ راهی نداره جراینکه این خط قهوه ای روباناخن بکنم.رنگ دندونام خوبه ولی این خط خیلی بدشکلشون کرده.چه کارکنم به نظرتون؟این موادتاچه زمانی دوام داره؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر میلاد معتمدی:
مواد پرکردن رنگ دندان یا کامپوزیتها با وجود تامین زیبایی مطلوب, مستعد تغییر رنگ خصوصا در نواحی مرز پرکردگی و دندان سالم هستند. این امر به دلیل ناهمواری لبه پرکردگی و خصوصیات ذاتی این مواد در جذب نسبی آب و تغییر رنگ در طی زمان می باشد. برای به تاخیر انداختن در این امر توصیه می شود پس از مصرف مواد غذایی رنگی از قبیل شکلات و قهوه با زبان خود دندان هایتان را تا حد امکان تمیز نگه داشته و ترجیحا مسواک بزنید.
منبع: پزشک آنلاین