شنبه، 16 شهريور 1392

پرسش :

پسری 25 ساله هستم. الان مدت 1 هفته هست که موقع مسواک زدن لثه م دچار خونریزی میشه واز لبه لثم خون میاد.در ضمن این مدت از نخ دندان استفاده کردم البته قبلا هم که نخ نمیزدم این مشکل رو داشتم . بعضی وقت ها هم بعضی از قسمتها لثم متورم میشه و پوست پوست میشه؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر اکبر مظاهری:
اکثر ناراحتی های لثه، در صورتی که بعلت بیماری های دیگر نباشد، با رعایت بهداشت دهان برطرف می شوند. به همین دلیل مواردی را که عنوان می کنم رعایت کرده و در صورتی که مشکل برطرف نشد، به دندانپزشک مراجعه کنید. 1-شبها قبل از خواب از نخ دندان استفاده کنید.در موقع استفاده از نخ از خونریزی لثه ها نترسید.بعد از پایان کار دهان خود را با آب سرد بشوئید تا خونریزی قطع شود. 2-بعد از نخ دندان، مسواک بزنید و در موقع مسواک زدن،لثه های خود را هم نرم و ملایم مسواک بزنید.باز هم از خونریزی لثه ها نترسید. دهان خود را با آب سرد بشوئید. 3-دهان خود را با دهانشویه بشوئید.(از دهانشویه روزی 3بار استفاده کنید). بعد از 4-5 روز در صورتی که خونریزی از لثه ها و التهاب آن قطع نشد،به دندانپزشک مراجعه کنید.
منبع: پزشک آنلاین