شنبه، 16 شهريور 1392

پرسش :

من دنتو فوبیای شدید دارم....وارد مطب که میشم تپش قلب میگیرم و دست و پام شل و بیحس میشه و تنگی نفس میگیرم.2تا آسیاب دارم که فقط ریشه پوسیده مونده ازشون یه آسیابم هم به عصب رسیده..موندم چکار کنم..در به در جایی هستم که خدمات دندونپزشکی رو با بیهوشی انجام بده اما هزینه اش خیلی بالاست.شما برای افراد مثل من چه راهی دارید.یه روشی هست که میگن سدیشن ؟میشه بگید چیه؟تزریقه؟نخاعی وریدی؟تا چه حد آدم میفهمه و حس داره ؟مثل بیحسی زایمان سزارینه؟هزینه خدماتتون چجوریه مثلاًعصبکشی 4کاناله؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علیرضا فیروزه:
برای کسانیکه ترس شدید از دندانپزشکی دارند روشهای مختلفی وجود دارد یک راه آن استفاده از داروهای سداتیو با نظارت متخصص بیهوشی است که بیمار را کمی بی حال می کند ولی بیهوش نیست . استفاده از بیهوشی عمومابرای کودکان عقب افتاده ذهنی ، پرخاشگر یا با همکاری ضعیف بکار میرود ودریک جلسه درمانی تمام درمانهای مورد نیاز رویشان انجام می شود .تزریق سداتیو IVبا مانیتورینگ وحتما با نظارت متخصص بیهوشی در مطب انجام می شود که هزینه جداگانه ای دارد .
منبع: پزشک آنلاین