شنبه، 16 شهريور 1392

پرسش :

جای دندانهای نیش و کرسی و عقل بعد از کشیدن چه مدت طول میکشد تا صاف شود و آماده دندان گذاشتن شوند؟ و این دندانها چند ریشه ای می باشند؟بهترین جنس دندان مصنوعی متحرک چیست ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر حمید فرزام:
معمولا بعد از یکماه امکان قالبگیری وجود دارد ولی چون در سال اول تحلیل لثه زیاد است ممکن است بعد از مدتی نیاز به اصلاح جزیی پیدا کند . دندان نیش تک ریشه وبقیه سه ریشه هستند. بهترین جنس هم فعلا دندان ایو کلار آلمانی ivo colar است در ضمن در صورت توانایی مالی به ایمپلنت هم برای جایگزینی دندانهایتان فکر کنید.
منبع: پزشک آنلاین