شنبه، 16 شهريور 1392

پرسش :

دو تا از دندانهای عقب من فقط هنگام خوردن مواد گرم یا سرد درد میگیره اما موقع جویدن و غیر از اون هیچ دردی نداره دکتر گفت خمیردندون سنسوداین مصرف کنم ولی خوب نشده چه پیشنهادی میفرمایید؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علیرضا فیروزه:
ممکن است یک پوسیدگی اولیه باشد بهتر است عکس بگیرید تا مشخص شود که علت درد از کدام دندان است بعضی مواقع علت درد می تواند از دندان عقل هم باشد که اینها همه با توجه به عکس o.p.g مشخص می شود.
منبع: پزشک آنلاین