شنبه، 16 شهريور 1392

پرسش :

25 ساله هستم و چند روزی بود با خوردن سردی و گرمی احساس تیر کشیدن کوتاهی در دندان دوم از پایین(شبیه نیش) میکردم . امروز به دقت نگاه کردم دیدم دندان کالا سالم هست اما مرز لثه و انتهای دندان درد میگیره و احساس میکنم لثه نسبت به دندان متقارن این دندان کمی پایین تر رفته و ریشه ی دندان بیرون آمده .فکر میکنم از نوع مسواکم بوده که عوض کردم البته سریعا نوع مسواک رو عوض کردم اما نمیدونم تاثیری داشته باشه یا خیر ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علیرضا فیروزه:
این نوع اتفاقات فقط در اثر محکم مسواک زدن در ناحیه پایین دندان نزدیک به لثه می باشد که شما باید نوع مسواک نرم انتخاب کرده و همچنین آن ناحیه را با مراجعه به دندانپزشک پر کنید چون امکان اینکه حساسیت آن بیشتر شود هست حتی ممکن است دربعضی مواقع مسواک هم که می زنید حساس باشد واذیت کند.
منبع: پزشک آنلاین