شنبه، 16 شهريور 1392

پرسش :

چند سالی هست که 2 دندان جلویی فک بالا را روکش کردم.آیا امکان سفید کردن دندانهایم هست؟کدام روش؟ ایا از زوم میتونم استفاده کنم؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علیرضا فیروزه:
بله میتوانی دندانهای دیگر را سفید کنید اما درمورد دندانهای روکش دار وهمچنین مواد کامپوزیتی (همرنگ) سطح دندانها را به هیچ عنوان نمی شود تغییر داد در یک صورت امکان دارد اینکه اول دنداهایتان را سفید کنید ودرمرحله دوم روکشها را طبق رنگ جدید دندانها تعویض کرده.
منبع: پزشک آنلاین