شنبه، 16 شهريور 1392

پرسش :

دختری 28ساله هستم که از حدود 2سال پیش متوجه شدم که دندانهایم دچار سایش شیمیایی شده اندواز آن وقت تاکنون با وجود اینکه کمتر مواد اسیدی مصرف میکنم یا بعداز خوردن آن 10ثانیه دهانم را با آب می شورم مقدار سایش تقریبا 2برابر شده آیا راهی برای پیشگیری وجود داردوخمیردندن خاصی توصیه میفرمایید؟ واگر ادامه پیدا کند چه عاقبتی!در انتظار دندانهایم است؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر حمید فرزام:
اینطور که شما میگویید مینای دندان شما از بین رفته است و در این حالت هم با کوچکترین تحریک سایش زیادی رخ میدهد .در این حالت حتما باید روی دندان لایه ای محافظ گذاشته شود که میتواند از جنس مواد رنگ دندان(کامپوزیت) یا لامینیت باشد.خمیر دندان اگرچه تاثیر زیادی ندارد ولی از خمیر دندانهای با فلوراید بالا مثل pronamelاستفاده کنید.آدامسهای حاوی بیکربنات مثل ریلکس و اوربیت هم کمک کننده است.مطمئن هستم در صورت درمان دندانهایتان مثل قبل سالم خواهند شد.
منبع: پزشک آنلاین