شنبه، 16 شهريور 1392

پرسش :

چند ماه پیش یکی از دندانهای جلویی رو که پوسیده بود (دندان 2 راست)دکتر با کامپوزیت پر کردند و کلی هم طول کشید اما متاسفانه یک ماه نگذشته ازش رنگش کدر شد ورفته رفته سیاهتر میشد که پیش همون دکتر که مراجعه کردم گفتند کل دندون رو کشیدند وجاش تماما مواد گذاشته واصطلاحا برای اینکه من متوجه بشم گفتند با مواد دندون درست کردند!! وروش لایه سفید رنگ کشیدند درحالی که نصف دندون من سالم بود ونصفش شکسته بود وحالا داره رنگش کدرتر میشه میخواستم بدونم الان باید چیکار کنم سیاهتر نشه ورنگش کدرتر از این نشه؟ واینکه لطفا بفرمایید دنداهایی که ترمیم آمالگام شدند آیا قطره دنتول باعث خراب شدنشون میشه؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر حمید فرزام:
با این وضعیت که میگین بهتره روی این دندان روکش گذاشته شود البته روکشهایی که مخصوص زیبایی هستند یعنی اسکلت فلزی ندارند.قطره دنتول هم باعث خرابی امالگام نمی شود.
منبع: پزشک آنلاین