شنبه، 16 شهريور 1392

پرسش :

پسری 24 ساله ومجرد هستم آقای دکتر من فک پائینم جلوتره میخواستم بدانم تنها راهش عمل کردن هست؟با ارتودنسی خوب میشه؟ همچنین موقع صحبت کردن دهانم به سمت راست کشیده میشه به خدا خیلی اذیت میشم چیکا کنم؟اگه یک دکتر خوب در تبریز را برام معرفی کنین ممنون میشم.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر بیژن موحدیان:
در اکثر موارد نیازمند درمان توأم جراحی و ارتودنسی است . جراح فک و صورت در تبریز : دکتر سعید نظافتی را توصیه می کنم .
منبع: پزشک آنلاین